1. heinäkuuta 2014

Kuukausi parisängyssä!


Istutaan tällä hetkellä kentällä (väärässä terminaalissa, koska ykkösen palvelut ovat ihan surkeat) ja todettiin äsken Book Swapissa käydessämme että tän blogin nimi pitäis olla oikeasti "Kuukausi parisängyssä". Joo, ollaan oikeasti perillä pari päivää vajaa kuukausi ja parisängyssäkään ei viimeisiä öitä vietetä, mutta noin niin kuin muuten.

En oikein tiedä mitä tässä pitäis kirjoittaa... Luulin et olisi helppoa vaan aloittaa kirjoittaminen kun matkakin alkaa, mutta toisaalta ollaan vielä Suomessa niin ei tässä hirveää seikkailua ole ehtinyt tapahtua. Paitsi ehkä se, että oon raahannut Jassua kävelemään portaita tosi paljon book swapia metsästäessämme JA hihittänyt hölmönä laukkuja jättäessä. Jälkimmäisen voi kuitenkin varmaan laittaa innostuksen piikkiin? Ei se, että on matkustanut paljon tarkoita etteikö matkalle lähtiessä olisi aina sellainen tietynlainen jännitys. Puhumattakaan siitä, että lähtee KAVERIN KANSSA ja kuukaudeksi toiseen kotimaahan.

Meillä on nyt tässä pari tuntia ennen koneen lähtöä aikaa ja siitä alkaakin iloinen lähes vuorokauden matkustelu. Huomasin yhtenä päivänä, että meidän MUC-HND lento on sellainen iloinen 11h 20min... No, ehkä sekin menee ihan hyvin Jassua hereille tökkiessä ja leffojen parissa? Ainakin pitäisi olla miellyttävämpi matkustusaika kuin Singaporen lennoilla on...

Japanista varmaan seuraavan kerran tekstiä, ei Munchenin tunnin vaihdossa ehdi kuin kävellä koneesta ulos ja juosta seuraavaan?!

palaillaan~

Ei kommentteja: