1. heinäkuuta 2014

Don’t look back, you won’t find tomorrow behind you ♪

Hip hurraa ja kamat kantoon!



Matkalaukut on nyt pakattu ja lento Helsinki-Vantaalta Müncheniin, josta matka jatkuu sitten Japaniin, lähtee 14 tunnin päästä. Viime viikolla ja tänää on tullu juostua ympäri Lahtea hakemassa rahaa pankista ja ostamassa vaikka mitä (käyty noin miljoonassa kaupassa ettimässä oikeeta adapteria, joka toimis Japanin maalla yms...). Nyt voi onneks vihdoin huokasta helpotuksesta, sillä huomenna on lähtö edessä ja oon ihan valmis! Tätä on odotettu!

Pidettiin Kiian kanssa viikonloppuna skypessä pieni paniikkikeskustelu ja muutenki on tullu panikoitua aika paljon myös Twitterin puolella... Oon aika onnellinen, että nyt ei tartte enää miettiä mitä pakkais laukkuun ettei vaan tuu liikaa roinaa mukaan. Saadaa ainaki tuotua hirveet määrät ruokaa (prioriteetit jesss) mukanamme ku tullaa takasin, sillä mun matkalaukku painaa noin 9kg ja tietääkseni Kiian laukku sijoittuu aika samoihin painoihin.

Pieni matkakuume on ollu nyt siis jo viimesen viikon, ku tajuntaan on iskeytyny, että nyt me hei ollaan ihan oikeesti menossa.
Huomenna päivitellään sit varmaan kentältä vielä jotain ennen lähtöä ja siitä seuraava postaus tulee sitten joskus, kun ollaan päästy Japaniin ja asettauduttu taloks!

Byebye~

Ei kommentteja: