1. toukokuuta 2014

kuka ketkä minne missä milloin mitä häh? aka よこそ、みなさん!

Tässä blogissa seurataan kahden veljeksen matkaa heinäkuussa 2014 nousevan auringon maahan.
Suunnitelmana seuraavaa:

  • 01.07.2014 lähtee kone Helsinki-Vantaalta kohti Münchenia ja sieltä Tokion kautta Osakaan
  • 02.07. saapuminen ja majoittautuminen ➝ Jassun johtama tour de Osaka
  • 05.07.2014 Shinkansenilla kohti Kumamotoa ➝ Kiian johtama tour de Kumimato
  • 08.07.2014 Takaisin Osakaan, päivällä Hiroshimaan
  • 09.-11.07. only god knows what happens — ainakin Tokio ja Nagoya mutta mitä muuta?
    • Lisäksi yleistä Osakahengailua.
  • 14.07.2014 Souliin ➝ koska kumpikaan meistä ei tiedä mitään, todennäköisesti vain syömme kanaa. Okei, on meillä paikallisopastusakin.

Mulla ei oikeasti ole meistä mitään järkevää yhteiskuvaa maaliskuun 2012 jälkeen, joten saatte tyytyä vanhempaan materiaaliin. Let us represent, Kiia & Jasmin — in Tokyo, two years ago (oikeassa reunassa rakas veljemme Aino)!


Nyt todennäköisesti Aino ja Jassu antavat turpaan ja kovaa, koska kukaan meistä ei enää tältä näytä, mutta hei — tämä oli totta silloin kun marssimme ensimmäistä kertaa tapaamaan perheitämme Japanissa.

Mitä täältä blogista sitten löytyy? Tarkoitus olisi kirjoitella matkapäiväkirjaa mahdollisimman usein, mutta koska Japanin nettiyhteydet tiedetään, ei mitään takeita postaustahdista ole. Lisäksi on pakko huomioida se fakta, että hei ihan oikeesti — vaihtarit on ehkä innokkaimpia, mutta myös laiskimpia bloggareita (ainakin me), joten postaustahti on mitä on. Ehkä suurin osa julkaistaan silloin kun makaamme kasvonaamio naamalla rentoutumassa?

Koska vierailemme kotikaupungeissamme, olisi suunnitelmissa kirjoittaa ensimmäisiä ajatuksia uusista kaupungeista ja muistoja kodista. Villi veikkaus on, että tunnemyrskyiltä ei voida välttyä.

Tarkoitus on palata kotiin ja suureksi osaksi myös kirjoittaa itselle muistiin siitä, miltä se nyt tuntuu olla takaisin. Kyllä, Japani on edelleen koti — huolimatta kaikesta mitä silloin tapahtui ja miten vaikeaa se joskus olikin. Minulla ainakin jäi suuri pala sydämestä shirakawan rannoille, suizenjin asemalle ja lokeroon 44.

Tervetuloa seuraamaan matkavalmisteluja ja itse matkaa, kommentoikaa ja kysykää ihan mitä vain — vastaamme parhaamme mukaan!

またね〜

Ei kommentteja: